BÄLINGE

Utbildningsdag för dig som är kyrkvärd i Upplands västra kontrakt

Den 7 september 2019 arrangeras i Bälinge den första gemensamma utbildningsdagen för Kyrkvärdar i Upplands Västra Kontrakt. Det är en stor glädje att kunna inbjuda dig och många andra till denna dag av fördjupning, inspiration och delande.

Startdatum

7 september 2019

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 9:00 - 15:00

Omfattning

1 tillfälle, 4 studietimmar

Lokal/rum

.

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Utbildningsdagen riktar sig till dig som är kyrkvärd i någon av kyrkorna i Upplands västra kontrakt, vare sig du är ny eller gammal i uppdraget. Dagen är tänkt som ett tillfälle för att lära sig mer, få inspiration och fördjupning, samt som en möjlighet att lära känna andra kyrkvärdar i kontraktet, dela erfarenheter och skapa nätverk.

Program

9.00 Välkomstkaffe med smörgås (Kyrkan)

9.30 Morgonmässa och inledning

10.30-12.00 ”Från undanskymd till utställd: kyrkokonstens återkomst”. Föredrag

12.00 Lunch (Är du allergisk mot viss mat eller andra viktiga upplysningar angående lunchen ber vi dig ange detta i fritextrutan när du anmäler dig.)

12.45-13.30 Seminariepass 1

13.30-13.45 Paus

13.45-14.30 Seminariepass 2

14.30-15.00 Eftermiddagspass och avslutning (församlingshemmet)

Pris

Utbildningsdagen är kostnadsfri för deltagarna. I den gemensamma planeringen ingår inte resor, men de olika församlingarna kan ha gjort egna arrangemang för transport. Kontakta din församling för mer information.

Särskilda behov

Lokalerna är till stora delar handikappanpassade. Om du har särskilda behov eller frågor, kan du kontakta Bälingebygdens församlings kansli på telefon 018-35 50 01 .

Övrig information

Anmälan för utbildningsdagen administreras av Sensus. När du gjort din anmälan får du bekräftelse per e-post, med en länk för att göra dina seminarieval.

OBS! Sista anmälningsdag är 26 augusti. Är du allergisk mot viss mat eller andra viktiga upplysningar angående lunchen ber vi dig ange detta i fritextrutan när du anmäler dig.

Varmt välkommen!

Arrangemangsnummer: 316442

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.