Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Foto: Martin Misgeld

IDRE

Vandrande ledarskapsutbildning

Ledarskap i rörelse – vandring i Grövelsjön 15-18 september. Utbildningen vänder sig till dig som vill utveckla ditt ledarskap. Vi har en bred syn på ledarskap. Du är välkommen oavsett om du vill utveckla ditt självledarskap eller har en formell ledarposition.

Startdatum

15 september 2020

Veckodagar

Tisdag, onsdag, torsdag, fredag

Tid

Se beskrivning

Pris

13000 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

OM DAGARNA

Under dagarna erbjuder vi dig ledarutveckling i en inspirerande miljö där vi varvar teoripass, samtal i grupp och enskild reflektion. Varje dag arbetar vi med olika teman som är viktiga i ledarrollen. Egen reflektion under tysta perioder kombineras med samtal två och två under vandringen. På kvällen samlas vi för teoriinspel, delande av dagens tankar, intryck och erfarenheter. I utbildningen ingår för- och efterarbete på en digital mötesplats.

KURSAVGIFT

13 000 kronor per person i enkelrum med egen dusch och toalett (moms tillkommer inte). 11 000 kronor om du är ideell, förtroendevald eller anställd i någon av Sensus medlems- eller samarbetsparter eller har gått någon av Sensus diplomutbildningar.

VANDRINGEN 

Vi möter fjällen när dom är som allra vackrast med alla höstfärger. Vi utgår från STF’s fjällstation i Grövelsjön i norra Dalarna och gör dagsvandringar i området. Vandringarna kommer att bjuda på olika naturupplevelser allt ifrån kalfjäll med fantastiska vyer till vandring i vacker fjällskog. Dagsetapperna anpassas efter väder och vind men de är medelsvåra och sker i kuperad terräng.

Vi går mellan 10 och 20 km per dag. Du behöver ha god grundkondition för att kunna delta.

DET HÄR INGÅR

  • Ledarskapsutbildning under 3 dagar med Katharina Persson och Fredrik Hedlund som kursledare
  • Boende totalt 3 nätter i enkellrum på STF fjällstation med dusch och toalett på rummet
  • Tre frukostar
  • Tre lunchpaket
  • Tre 2-rättersmiddagar inklusive bordsdryck vatten, läsk eller lättöl
  • Praktisk information om vandringen.

DET HÄR TILLKOMMER

  • Resa till och från Grövelsjön
  • Dryck till middagarna annat än det som ingår
  • Personliga utgifter

Arrangemangsnummer: 335422

Marie Keidser von Heijne, deltagare i Ledarskap i rörelse 2017.

Ledare

Katharina Persson

Fredrik Hedlund

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.