Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

LINKÖPING

Stämma Östra Götaland

Till Sensus studieförbunds, region Östra Götaland medlemsorganisationer. Välkomna till stämma och framtidsspaning på civilsamhällets roll – för Sensus studieförbund region Östra Götaland

Datum

15 juni 2020

Dag

Måndag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Lokal/rum

Tage danielsson

Pris

Kostnadsfritt

Innehåll och upplägg

Vi har tvingats ändra upplägget för vår regionstämma med hänsyn tagen till coronasituationen. I den ursprungliga kallelsen, daterad 1 februari, kallades ni till en fysisk stämma. Denna utgår och ersätts av en digitalt genomförd stämma, där stämmoförhandlingen genomförs på videolänk. Mer information kommer till anmälda representanter.

17.00 Delikatesstallrik serveras Utgår 18.00 Stämma 19.00 Föreläsning med Erik Eriksson, doktor i socialt arbete, biträdande lektor vid Linköpings universitet. Eriks forskning handlar om relationen mellan medborgare och stat liksom brukarperspektiv och inflytandefrågor inom välfärdssektorn. Han har studerat civilsamhällets relation till det offentliga genom analys av offentlig policy, liksom etnografiska studier på psykiatri- och missbruksområdet.

Motion och valberedning

När den här uppdaterade kallelsen går ut är tiden för att väcka motioner passerad.

Datum

15 juni 2020

Material

Stämmohandlingar skickas till anmälda representanter senast 15 maj.

Övrig information

För mer info, ostragotaland@sensus.se

Arrangemangsnummer: 864266

Medverkande

Magnus Folcker

Birgitta Sundström

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.