Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: Scandinav Bildbyrå

STOCKHOLM

Välkommen på en konstresa till Kungliga Djurgården 12/11

Det här blir en intensiv dag med tre olika museer och än fler utställningar. Vi välkomnar såväl styrelser som föreningsmedlemmar att delta.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 11:00 - 17:00

Omfattning

1 tillfälle, 5 studietimmar

Plats

Djurgårdsvägen 60

Djurgårdsvägen 60 11521 STOCKHOLM

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Våra duktiga och inspirerande ciceroner är Per Bäckman och Alexander Creutz som i bussen kommer att berätta för oss om konstnärerna och de olika utställningarna . Sveriges Konstföreningar Örebro län bjuder förutom på våra eminenta ciceroner också på bussresan samt fika på förmiddagen i bussen. Deltagare betalar inträden och lunch (se nedan).

Avresa Hamnplan, Örebro kl 08.00

Liljevalchs: Utställningar: Göteborgskoloristerna Inge Schiöler och Åke Göransson men även konstnärerna Karin Wikström och Helen Broms Sandberg. Öppen visning för de som önskar kl 12.00. Inträde pensionär 100 kr, ordinarie 120 kr. Lunch kl 13-14 på egen hand eller gärna tillsammans på Blå porten och/eller Lilla Hasselbacken. Waldemarsudde kl 14.15. Utställningar: Isac Grünewald och Charlotte Gyllenhammar. Inträde pensionär 140 kr, ordinarie 150 kr. Vi satsar på att hinna med Thielska Galleriet Kl 15.30. Utställning: Tora Vega Holmström. Inträde 100 kr pensionär, ordinarie 130 kr.

Hemresa kl 17.15 åter Örebro kl 19.45. I bussen hem summerar vi dagen och reflekterar över konsten vi sett och dess betydelse för oss idag och dess historiska betydelse.

Sista anmälningsdag: 3 november.

Dagen blir späckad och vi kommer att få god kunskap om både konsthistoria och det som är på agendan i vår Kungliga Hufvudstad nu. Alla är välkomna dvs både styrelseledamöter och föreningsmedlemmar.

Kostnaden för inträden blir för pensionär är 350 kr och för ”ordinarie”400 kr. Betala inträde vid ankomst.

Arrangemangsnummer: 321528

Ledare

Lena Ryö

Kontaktperson