Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

MALMÖ

Lärcirkel i anslutning till labbet Strukturell Hemlöshet

Varmt välkomna på frukost med reflektion, samtal och utforskande.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Onsdag, torsdag, fredag

Tid

Kl 8:00 - 10:00

Omfattning

5 tillfällen, 9 studietimmar

Lokal/rum

Äventyret

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Vi vill bjuda in dig att vara med i en lärcirkel i anslutning till labbet ”Strukturell Hemlöshet Nyanlända Barn och Unga i Malmö”.

Plats: Sensus, digitalt rum i Zoom. Länk skickas i möteskallelsen.

Tid: kl. 9:00-12:00

Datum:

  • 5 juni, kl. 9-12 Workshop

Bakgrund

Labbet Strukturell Hemlöshet Nyanlända Barn och Unga i Malmö under våren 2020 kommer att utforska nuläget och nyläget gällande frågan strukturell hemlöshet bland nyanlända barn och ungdomar. Labbet sker i samverkan med flera aktörer i Malmö och även Forward Malmö. Labbet som metod och tillvägagångssätt är ett intressant sätt att närma sig komplexa utmaningar. Därför vill vi utforska lärdomar från labbet genom att designa vårens labb med en anslutande lärcirkel. Lärcirkeln är öppen och frivillig för alla som är med i labbet. Deltagandet är kostnadsfritt men för att kunna planera frukostinköp ber vi att du anmäler dig.

Om Lärcirkeln

Syftet med lärcirkeln är att både få syn på och stärka lärandet under labbprocess. Lärcirkeln fungerar också som ett utvärderings tillfälle efter varje arbetsträff i labbet för att utveckla labbmetodiken och dess olika beståndsdelar. För alla som deltar är det också ett tillfälle att utforskar hur lärcirkeln som metod kan användas för framtida lärande i arbetsprocesser.

Lärcirkeln sker som en studiecirkel där alla som deltar gör det fritt och frivilligt. Samtliga träffar utgår från erfarenheter av labbet och läsmaterial som gruppen tillsammans kan utforska. Vi utgår från delar av Hans Abrahamssons Vår tids stora omdaning : Om konsten att värna demokrati och social hållbarhet. Varje träff består av: Reflektion, Samtal och Utforskande. Lärcirkeln sker i anslutning till labbprocessen.

Deltagandet är kostnadsfritt. Av tekniska skäl klickar du i att du själv betalar. Ingen kostnad utgår.

Arrangemangsnummer: 149852

Ledare

Priyanka Mellergård John

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.