Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

HÖLLVIKEN

Våga måla - Kreativt skapande, en sommarkurs

Vill du växa i din kreativitet och skapandekraft?

Startdatum

10 augusti 2020

Veckodagar

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag

Tid

Kl 10:00 - 16:30

Omfattning

4 tillfällen, 32 studietimmar

Pris

3300 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Vill du upptäcka glädjen i färgernas energi? Följ då med på denna utvecklande Kurs på 16 tillfällen uppdelat på två terminer. Vi målar tillsammans och får igång kreativiteten. Med hjälp av kunskap, lek och glädje sätter din inre målarkraft igång. ”Måla från ditt inre” är en process och målet är att hitta ditt unika utryck i bild och bli medveten om vem du är. Vi kommer också att titta på varandras bilder för att hjälpa processen framåt. Kursen innehåller grundläggande kunskaper i färglära. Vi kommer att använda oss av olika tekniker Vi kommer att måla med gouache och akryl Vi målar på akvarellblad eller bomullscanvas. Allt kursmaterial ingår (penslar, duk, akvarellblad, gouachefärg, akrylfärg m.m

Tid

10-13 augusti Kl.10.00 – 16.30

Ledare

Ingegerd Persson, förskollärare, regressions- och djupterapeut, kristall- och aurahealer, shamansk healingmaster, konstnär och diplomerad ledare i Mandalamåleri.

Mera info

www.ateljeholmanas.se

Arrangemangsnummer: 320308

Ledare

Ingegerd Persson

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.