VÄXJÖ

Vad är Agenda 2030 och vad rör det mig?

Välkommen till en grundcirkel i Agenda 2030, de globala målen och hur vi kan förhålla oss till dem som individer och samhälle!

Startdatum

4 februari 2020

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 17:30 - 19:00

Omfattning

5 tillfällen, 10 studietimmar

Lokal/rum

Jämlik

Pris

100 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

I den här cirkeln samlas vi för att fördjupa oss i vad de globala målen är och innebär för oss både lokalt och globalt. Utifrån material som artiklar, texter och filmer funderar vi kring vad målen innebär för oss och även hur vi kan bidra till att målen kan nås.

Detta är en inspirations- och samtalscirkel, du behöver inte kunna något om Agenda 2030 och de globala målen innan utan vi går igenom dem tillsammans, funderar och diskuterar. Under fem träffar vill vi nå en djupare förståelse för varför dessa mål finns, vad de innebär för oss och hur vi själva kan bidra till målen nu då det är 10 år kvar. Vilka förändringar behövs? Vad kan vi göra som individer och vad behöver vi göra som samhälle?

Vår ledare är Isak Folcker, utbildad global inspiratör med erfarenhet av kurser, cirklar och föreläsningar om just Agenda 2030.

Arrangemangsnummer: 52522

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.