Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Distans

Copywriter - Skriv för att sälja

Copywriting handlar om att få saker att hända. Som att du anmäler till den här kursen till exempel. Copywritern vill få mottagaren att känna och göra. Grunden är att skapa idéer och texter till reklam. Under den här workshopen får du genomföra en mängd olika uppdrag som tar ditt skrivande till nya, kanske outforskade marker. Du utmanas att testa Copywriterns knep och vässas i kreativt skrivande.

Startdatum

19 augusti 2020

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 9:00 - 16:00

Omfattning

1 tillfälle, 8 studietimmar

Plats

På distans

Pris

3700 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Ur kursinnehållet

  • Idémodeller och kreativa tips
  • Skapa starka koncept
  • Från övertala till övertygad
  • Branschknep

Så funkar det:

Introduktion - digitalt kursbrev med kort introduktionsuppgift. Digital workshop (via Zoom Meetings & Chat) Inlämningsuppgift med personlig återkoppling.

För ytterligare information och anmälan kontakta:
Sören Johnsson, soren.johnsson@sensus.se, 0470-70 73 19

Arrangemangsnummer: 41648

Ledare

David Söderlind

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.