Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

BOLLEBYGD

Utställning med Iris Liedberg - Ur rabatten sänds via Instagram Live

"Temat på utställningen handlar om biologisk mångfald eller avsaknaden av den och inspirationen har varit en pytteliten äng som bostadsbolaget har anlagt i närheten av mitt hem"

Datum

24 mars 2022

Dag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Pris

Kostnadsfritt

Ängen fick mig att börja tänka på artrikedom och hur den här blomsterängen som planterats är så välkommen men också så minimal i jämförelse med de stora gröna fält av välklippta gräsmattor som omger den och många av våra bostadshus. Växtligheten består antingen av perfekt arrangerade rabatter eller gräsmattor och inget vilt och spännande däremellan.

Ur det väcktes en tanke om att såna där tjusiga sommarbuketter inte går att plocka längre, inte där jag bor i alla fall. Därför har jag behövt skapa mig en rabatt där eleganta och ovanliga blommor fått växa fram. Fast i en hårdare variant och med något längre hållbarhet efter det att de plockats." - Iris Liedberg

Iris Liedberg är konstnär och utbildad bildlärare från HDK-Valand, Högskolan för Konst och Design. Liedberg arbetar främst genom teckning eller lera, men också med film, måleri eller grafik. Detta är hennes första separatutställning och vi är mycket glada över att den sker hos oss på Boy konsthall.

Iris Liedberg

INSTAGRAM LIVE: Torsdag 24/3 18.00

Öppettider 10 mars - 9 april Torsdag 15.00-18.00 Fredag 15.00-18.00 Lördag 11.00-14.00

Arrangemangsnummer: 809834