Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

BENGTSFORS

Utomhusyoga - Bengtsfors

Startdatum

24 juli 2020

Veckodag

Fredag

Tid

Kl 17:00 - 18:00

Omfattning

1 tillfälle, 1 studietimmar

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Under två fredagskvällar kommer vi att väcka väcka våra kroppar och skapa inre balans med hjälp av hathayoga.

Hathayoga är den mest vanliga formen av yoga och ligger till grund för många andra yogaformer. Vi kommer skapa sköna flöden och rörelser för kroppen och utforska alla delar av Hathayogan. Från enklare andningsövningar till asanas (yogaställningar) stående i olika riktningar till sittande. Vi integrerar kortare meditation (fokusövningar) och avslutar med lång välförtjänt Shavasana.
Varje klass kommer vara 60 min.

Ta med: yogamatta, yogablock (om du har) samt en filt. Tänk gärna lager på lager så att du kan anpassa kläder efter väder och hur varm du är.

Yogan kommer hållas i Bengtsfors Parken med härligt utrymme för alla deltagare. Gruppen kommer att hållas liten med max 15 deltagare.

Vid regn, för kallt eller blåsigt väder kommer yogan vara på lokalen, Organic Living, Berglundsgränd 2, Bengtsfors Centrum. Detta delas via e-mail/SMS under yogadagen.

Pris: 130kr (ta med yoga matta) eller 150kr om du vill låna en yoga matta.
Betala på plats via SWISH eller KONTANT

De två tillfällena är:
Fredag 26/6 kl.17.00-18.00 Fredag 24/7 kl.17.00-18.00

Anmälan görs till annalisa@organicliving.nu eller SMS 073 074 34 54.

Arrangemangsnummer: 339316

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.