Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

GÖTEBORG

Förebyggande Utbildningsprogram för par: "Håll om mig - Sju livsavgörande samtal om kärlek".

För er som vill behålla och utveckla er kärleksrelation. Målet är att, genom de redskap som tillhandahålls under kursen, hjälpa de deltagande paren att skapa en kärleksfull, varaktig och motståndskraftig kärleksrelation.

Startdatum

10 september 2020

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 21:00

Omfattning

10 tillfällen, 40 studietimmar

Lokal/rum

Teorisal 32, vån 3

Pris

2750 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

“Håll om mig” ger dig och din partner redskap för att:

  • Ta tillvara mer av relationens hela potential.
  • Få mer av det du längtar efter i relationen till din partner.
  • Skapa positiva samspel i relationen.
  • Utvecklas och växa både som par och individer.

“Håll om mig” kan ses som en investering, för att skapa en trygg, kärleksfull och hållbar relation/familj som tål påfrestningar.

“Håll om mig” är ett utbildningsprogram för par, skapat av Dr. Sue Johnson, och bygger på mer än 25 års vetenskaplig forskning kring par och anknytning. Dr. Johnson är en världsledande auktoritet inom området parterapi.

“Håll om mig” består av sju samtal som paren skall gå igenom tillsammans. Dessa samtal bildar en logisk sekvens som på ett utvecklande och pedagogiskt vis, vägleder paren genom olika delar av den egna relationen. Arbetet med den egna relationen sker parvis under handledning. Under kursen får deltagarna med sig unika erfarenheter som är svåra att få på annat sätt.

“Håll om mig” är för alla kärlekspar som vill fördjupa och utveckla sig själva och sin relation, etablerade såväl som nyligen inledda. “Håll om mig” är ett förebyggande program och lämpar sig inte för par som befinner sig i kris och därför behöver terapi.

Praktisk information:

  • Samtliga 10 sammankomster på torsdagar med start vecka 37 t.o.m. vecka 47, med undantag för vecka 44 då höstlovet infaller
  • OBS! Sista anmälningsdatum: Fredag 28 augusti 2020
  • Pris: 2750 kr/person inkl. boken “Håll om mig - Sju livsavgörande samtal om kärlek” av Dr. Sue Johnson, som varje deltagare skall ha varsitt exemplar av.
  • Antal deltagare: Max. 8 par. Minst 3 par.

För frågor om kursen kontakta kursledarna:

Peter Lilja mobil 0730-646075 peter.andreas.lilja@gmail.com

Ingeborg Björlin mobil 0706-735445 bjorliningeborg@gmail.com

Kursledare:

Peter Lilja. Beteendevetare (fil.kand.) och certifierad relationscoach med ett passionerat intresse för parrelationer. Peter har även studerat konfliktlösning och filosofi vid Göteborgs universitet. År 2008 gav han ut boken “Ljusets sång - om livet och meningen, existensen och ickeexistensen”.

Ingeborg Björlin. Utbildar sig till samtalsterapeut inom psykosyntes - individualterapi med relationen i fokus. Tidigare verksam i det privata näringslivet bl.a. som projektledare och chef, med arbetsområden inom forskning och utveckling (FoU), informationsflöden (Master Data) och organisationsutveckling.

Denna aktivitet sker i samarbete med annan aktör och därmed utgår ingen rabatt.

Arrangemangsnummer: 185189

Ledare

Peter Lilja

Ingeborg Björlin

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.