VÄXJÖ

Utbildningsdag: Gospel med Isaac Cates

Inspiration för körledare, kyrkomusiker, församlingsmusiker och musiklärare och varför inte körsångare?

Startdatum

7 februari 2020

Veckodag

Fredag

Tid

Kl 9:30 - 16:00

Omfattning

1 tillfälle, 5 studietimmar

Pris

800 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Varmt välkommen på en inspirerande dag tillsammans med Isaac Cates. Han är körledare, sångare, pianist och kompositör från Kansas City, USA. Med sin kunskap inom klassisk musik och med rötterna i gospel/soul uppstår spännande möten mellan olika stilar och genrer.

Mer information

Målgruppen för dagen är körledare, kyrkomusiker, församlingsmusiker och musiklärare, men även körsångare är välkomna med. Kanske finns det någon i dina sammanhang som är på väg in i körledaruppdrag? Med under dagen är förutom Isaac Cates även Jonas Engström, en av Sveriges ledande gospelprofiler, samt Jonas Nilsson och Anette Eidenskog, ledare för Växjö Gospelfest. Styrelsen för nybildade Gospelverkstaden Sydost (som förutom Sensus arrangerar dagen) är också med och kommer att berätta om vad som är på gång. Utbildningsdagen med Isaac sammanfaller med Växjö Gospelfest lördag 8 februari.

Anmälan:

Senast 20 januari 2020. Anmälan är bindande. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Kostnad:

Dagen kostar 800 kr inklusive för- och eftermiddagsfika. Kostnad för enkel lunch tillkommer (anmälan till lunch tas upp under förmiddagsfikat).

Frågor och info:

Sensus 0470-707303

Arrangemangsnummer: 103292

Ledare

Jonas Nilsson

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.