Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

SKELLEFTEÅ

Utbildning för kyrkvärdar och gudstjänstgrupper

Välkommen till en kurs för dig som är i tjänst som kyrkvärd. Kursen är till för både dig som är ny i rollen men även för dig som funnits med ett tag.

Startdatum

24 oktober 2020

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 9:00 - 15:30

Omfattning

2 tillfällen, 16 studietimmar

Lokal/rum

Prästbordets församlingshem

Pris

400 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Under två lördagar (24/10 och 7/11) går vi igenom både teori, som kyrkoåret och gudstjänstens symboler och föremål, men också praktiska frågor som mikrofonteknik och dukning av nattvardsbordet. Träffarna innehåller också samtal om t.ex svårigheter och möjligheter med kyrkvärdsskapet/gudstjänstgrupp.

Medverkande är Johan Wingård, Karin Eriksson och Malin Jacobsson från Skellefteå pastorat och Cathrine Eiderhäll från Sensus.

Sista anmälnings dag 14 okt 2020

Arrangemangsnummer: 410437

Ledare

Johan Wingård

Karin Eriksson

Malin Jacobsson

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.