Umeå pop- och rockkör vt-21

Välkommen till Umeå pop- och rockkör våren 2021!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Omfattning

14 tillfällen, 28 studietimmar

Lokal/rum

Zoom

Pris

1400 kr

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

#

Kören drar igång med sin vårtermin, lite senare än vanligt. På grund av corona-situationen bedrivs repetitionerna nu över internet med hjälp av den digitala mötesplattformen Zoom. Detta är naturligtvis helt annorlunda än en vanlig repetition, men innebär ändå att vi kan öva på sånger och stämmor och hålla kören vid liv, även i dessa svåra tider. Som komplement har kören även en egen Youtube-kanal med pedagogiskt material.

Förhoppningsvis kan vi så småningom under terminen repetera utomhus och i bästa fall även ses inomhus - då i rymliga lokaler med möjlighet till två meters avstånd mellan deltagarna (i enlighet med Fokhälsomyndighetens rekommendationer för sång i grupp). Eventuellt kan kören då komma att delas i två delar för att möjliggöra avstånd (på samma sätt som under hösten 2020). Formen för repetitionerna kan alltså förändras utifrån läget kring smittspridning och rådande rekommendationer. Men i vilken form det än blir ses vi varje vecka för att sjunga tillsammans!

Plats

Digitalt i början av terminen, därefter förhoppningsvis gemensamt utomhus och inomhus.

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Läs mer om fackliga rabatter

Övrig information

För mer info, kontakta Ange Turell, 073-967 18 00 eller ange@viacreativa.se

Arrangemangsnummer: 411384

Ledare

Ange Turell

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.