Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Traumautbildning för Birthworkers

Kurs för dig som jobbar med gravida, födande och nyblivna föräldrar och som önskar lära dig mer om hur man bemöter och stödjer personer som har trauma/PTSD eller som upplever svåra händelser under graviditet/förlossning/postpartum samt hur man förhindrar uppkomsten av trauman.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 18:00 - 21:00

Omfattning

2 tillfällen, 8 studietimmar

Plats

På distans

Pris

3000 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll

I kursen får du lära dig vad trauma och PTSD innebär. Du får lära dig hur man förebygger trauma och PTSD i samband med svåra händelser och efteråt genom att använda krisstöd. Du får lära dig hur du kan jobbar med gravida/medföräldrar som har trauma/PTSD sedan tidigare. Har du själv trauman är det viktigt att detta inte påverkar ditt arbete negativt, så du får lära dig hur du kan hantera dina egna upplevelser och må bättre.

Kursen är i 2 delar; 7 och 14 september kl 18-21.

Kostnad 3000 ink moms.

Onlinekurs Kursen sker online. För att delta krävs dator med internetuppkoppling. Vidare instruktioner skickas ut inför kursstart.

Övrigt Kursavgift återbetalas endast vid sjukdom och efter uppvisande av läkarintyg.

Kursen hålls endast med minst 6 deltagare.

Anmälan är bindande.

Om kursledaren

Mirali Rabb har arbetat som birthworker i 4 år som Doula och amningsrådgivare med inriktning på personer med psykisk ohälsa, PTSD, fysiska och psykiska funktionsvariationer. Hon är utbildad undersköterska med inriktning psykiatri och psykologi. Hon har gått krisutbildning riktad till personer under graviditet, födsel och postpartum samt en längre kurs riktad till personer i större kontext som befinner sig i en krissituation. Mirali är akupressör och aromaterapeut. Mirali har personliga erfarenheter av komplex PTSD och psykisk ohälsa, samt fysisk och psykisk funktionsvariation. Stöd till personer med PTSD, psykisk ohälsa och funktionshinder är en ledstjärna i hennes arbete.

Arrangemangsnummer: 57816

Kontaktperson

Kontor