Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

STOCKHOLM

Träna civilkurage med oss. Tema: trakasserier och sexuella trakasserier.

Lär dig att ingripa vid och avbryta kränkningar. Tillsammans med utbildade tränare får du öva och experimentera med olika ingripandetekniker i hur du kan ingripa i situationer präglade av maktmissbruk, orättvisa och kränkningar.

Datum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Dag

Torsdag

Tid

Kl 17:30 - 19:00

Plats

Sensus Stockholm Medborgarhuset (plan 7)Stora konferensen 10

Medborgarplatsen 4 11826 STOCKHOLM

Pris

Kostnadsfritt

Innehåll

I träningen övar vi på realistiska situationer som kan uppstå i vardagen. Genom träning utvecklar du en kortare reaktionsförmåga, lär dig bemästra olika typer av tekniker och blir därmed rustad att ingripa i flera olika typer av situationer. Träning ger färdighet.

Träningen sker i samverkan mellan Sensus Studieförbund och Antidiskrimineringsbyrån Stockholm Norr. Vi som är tränare har tränats av Vardagens Civilkurage (VC) som är en organisation som arbetar för aktivistiskt medborgarskap, delaktighet och demokrati på gräsrotsnivå. Antidiskrimineringsbyrån Stockholm norr är en politiskt fristående antidiskrimineringsbyrå som ger kostnadsfri rådgivning, utbildar och informerar om diskriminering, inkludering och mänskliga rättigheter samt deltar i olika arrangemang för att lyfta frågor kring diskriminering och inkludering. Verksamheten drivs med medel av Myndigheten för Ungdoms och Civilsamhällesfrågor.

Antidiskrimineringsbyrån Stockholm Norr arbetar för ett samhälle fritt från diskriminering.

Tid

8 december klockan 17.30-19.00

Plats

Sensus, Medborgarplatsen 4, 7 trappor

Pris

Kostnadsfri men anmälan krävs.

Tillgänglighet:

Fysiska mått Medborgarhuset: Entrédörren Medborgarplatsen 4: 180 cm. Ytterdörr Sensus plan 7: 95 cm. Hiss: Dörr: 110 cm. djup: 200 cm. Bredd: 185 cm Toalett: Dörr: 90 cm, djup: 223 cm, bredd: 215 cm

Ledarhund: Vi tillåter ledarhund i våra lokaler

Dina önskemål

Har du önskemål om vad som skulle kunna göra detta tillfälle tillgängligare för dig – meddela oss det i anmälan eller ring till oss.

#använddinröst

#adbsthlmnorr

Arrangemangsnummer: 324226