Distans

Träffa fackets starka kvinnor i Beirut

Arrangemanget är en del av STs internationella kvinnodags/vecka!

Datum

8 mars 2021

Dag

Måndag

Tid

Kl 18:30 - 20:30

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Välkommen till en träff med STs internationella partners från Beirut i Libanon som kommer att berätta om arbetet för att stärka kvinnors ställning i fackföreningsrörelsen i Mellanöstern- och Nordafrika.

ST driver tillsammans med världsorganisationen för offentliganställda (PSI) och med stöd av Union to Union ett utvecklingssamarbete med ett flertal förbund i regionen som bidragit till att fler kvinnor börjar organisera sig fackligt. Vid mötet deltar Najwa Hanna, Regional Sekreterare för den Arabisk regionen vid Public Services International och en lokal representant och projektdeltagare i det jämställdhetsprojekt som ST stöttar i Mellanöstern och Nordafrika. Samtalet kommer att fokusera på kvinnors organisering i fackföreningsrörelsen och deras kamp mot könsdiskriminerande lagar och strukturer. Vi kommer att erbjuda möjlighet att ställa frågor direkt till våra partners. Mötet genomför på engelska samt spelas in.

Arrangemangsnummer: 209005

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.