Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Problem för nya deltagare att anmäla sig till verksamhet

Just nu upplever många nya deltagare att det är svårt att skicka in sin anmälan på sajten. Vi jobbar på att lösa problemet så snabbt som möjligt. Om du inte kan skicka in din anmälan, vänligen mejla in din anmälan till aktivitetens kontaktperson.

FÄRJESTADEN

Trädgårdskurs på Öland

Välkommen på trädgårdskurs utomhus! Gott fika ingår till varje träff.

Startdatum

Se beskrivning

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 17:00 - 20:00

Omfattning

5 tillfällen, 15 studietimmar

Pris

1750 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Coronaanpassad trädgårdskurs

Sandås trädgård Öland erbjuder en coronaanpassad trädgårdskurs för den som vill komma igång med odling och skörd i sin egen trädgård. Vi arbetar utomhus och under tak i musikladan, alla deltagare ska vara vaccinerade och tar såklart ansvar för att komma symtomfria och hålla avstånd. I trädgården gör vi tillsammans sådant som vi sedan kan gå hem och göra själva, kursen följer säsongen och vi varvar teori och praktik.

Förkunskaper och innehåll

Du behöver inte förkunskaper, bara kläder för att vara utomhus och ett par trädgårdsvantar. Vi kommer att gå igenom följande moment och lite till utifrån deltagarnas frågor:

Samla frönFörbereda såbädd HöstsåFörädla KompostLöv – en resurs Ängens skötselUppgift: att planera en egen rabatt. Beskära träd och buskar.

Ledare

Marianne Martinsson driver Sandås trädgård Öland strax utanför Färjestaden och arbetar i sitt företag med cirkulär ekonomi, surdegsbakning och trädgårdsevent. Allt arbete i trädgården utgår ifrån ett kretsloppsperspektiv som under alla årstider värnar om den biologiska mångfalden.

Dagar och tider

Cirkeln startar när tillräckligt med deltagare anmält sig. Vi träffas varannan vecka på måndagar och däremellan har vi möjlighet att öva på det vi lärt oss hemma och ta med frågor och utmaningar till nästa träff. .

Varmt välkommen med din anmälan!

Arrangemangsnummer: 56256

Kontaktperson