Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Tjänstepension och kollektivavtalets försäkringar i privat sektor

En halvdagskurs med en fördjupad genomgång av tjänstepensionen ITP1 och TP2 samt de försäkringar som ingår i kollektivavtalet.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad

Veckodag

Fredag

Tid

Kl 13:00 - 15:30

Omfattning

1 tillfälle, 3 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Frukostföreläsning om arbetsmiljö

Sensus på Drottninggatan 30, Göteborg

Torsdag 16/11 frukost från 08.00. Föreläsning 08.30-09.15 ”Befria elefanten i rummet - så får ni fart på den sociala arbetsmiljön”

 

Vad är det ni inte pratar om på din arbetsplats? Vad gör du när en kollega drar ett sexistiskt skämt? Pratar du med dina kollegor eller om dina kollegor? Vad gör du när en kollega blir utfrusen? Ger du din chef konstruktiv kritik? Hur hanterar du konflikter på jobbet? Genom att spela HUR SKULLE DU SÄGA? får du och dina kollegor öva er i att prata om det som är obekvämt att prata om. Det som är obekvämt undviker man gärna. Därför måste man träna på att hantera det obekväma. Spelet hjälper er att bli tryggare i arbetsgruppen och bli bättre på att ge feedback till varandra.

 

Marcus Gustavsson är föreläsare och konsult med lång erfarenhet av chefsroller och ledarskapsuppdrag. Han har tidigare varit ordförande för både Vision Göteborg och TCO Göteborg.

Läs gärna mer om föreläsaren på www.marcusgustavsson.com

 

Sista anmälningsdag 9 november.

 

Målgrupp: fackligt förtroendevalda, ombudsmän och andra anställda inom följande fackförbund: Unionen, Vision, Vårdförbundet, ST, Polisförbundet, Finansförbundet, Forena, Försvarsförbundet, Journalistförbundet, Scen & Film, SYMP, Tull-kust, Sveriges Lärare, Sveriges Ingenjörer.

 

Kostnadsfritt men väldigt viktigt att avanmäla sig om man får förhinder!

 

Arrangemangsnummer: 506394