MALMÖ

Tid att dansa; Vårens högtider

dansa fram ljus och uppståndelse

Startdatum

23 februari 2019

Dagar

Lördag

Tid

Kl 10:00 - 18:00

Omfattning

1 tillfällen, 8 studietimmar

Pris

650 kr

Våren är full av högtider, religiösa som profana, som i alla tider varit förbundna med dans. här hittar vi danser för Kyndelsmäss, fastlag, alla hjärtan, fastetid, vårdagjämning, påsk, Beltane, Valborgsmäss och allt annat vi kan behöva en dansritual för. Våra danser kommer från många håll i världen. Vi ser mönster och samband, i danserna, i oss själva och världen. Våra danser är traditionella såväl som koreograferade, en del är nya, andra har kanske redan dansats i tusentals år.

Förkunskaper:

Detta är en fördjupningsworkshop i Heliga danser/cirkeldans för dig som dansat åtminstone någon gång förut

Ledare

Pia Lamberth, arbetar med dans sedan mer än 20 år, leder grupper, utbildar ledare, håller seminarier och workshops i Heliga danser. Mer information: www.pialamberth.se

Pris

650 kr, men 300 för diplomerade dansledare aktiva hos Sensus Skåne-Blekinge, glöm inte meddela när du anmäler dig, sen är det försent. Priset inkluderar material och kaffe/te men inte lunch som kan ätas medhavd eller på stan. Vissa fackförbund har rabatt hos oss, kolla om ditt har det!

Arrangemangsnummer: 317779

Kontaktperson

Ledare

Pia Lamberth

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.