Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

MALMÖ

Tid att dansa; Sensommarvärme och höstens danser

danser för livet när året vänder mot hösten igen

Startdatum

29 augusti 2020

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 10:00 - 18:00

Omfattning

1 tillfälle, 8 studietimmar

Lokal/rum

Sensussalen

Pris

600 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Dansen har genom tiderna ledsagat människornas alla delar av livet från före födseln och långt in i efterlivet. Nu finner vi danser som bär oss genom den här tiden av året. Vi tar med oss sommarvärmen in i hösten som är tiden av tacksägelse och ljus, livskraft och mod, men också minnen och sorg. Våra danser kommer från många håll i världen. Vi ser mönster och samband, i danserna, i oss själva och världen. Våra danser är traditionella såväl som koreograferade, en del är nya, andra har kanske redan dansats i tusentals år.

Förkunskaper

Detta är en fördjupningsworkshop i Heliga danser/cirkeldans för dig som dansat åtminstone någon gång förut

Ledare

Pia Lamberth arbetar sedan över 20 år med danser från många tider och kulturer. Hon leder dansgrupper, utbildar dansledare och arbetar med dans på allehanda sätt i seminarier och workshops. Hjärtesaken är det arv av mönster och berättelser som generationer av dansare burit till oss genom årtusenden och som återfinns även i moderna cirkeldanskoreografier. Pias dansarbete får klangbottnar av hennes olika tidigare liv som bl.a. litteraturforskare, lärare i analytisk psykologi och trädgårdsarbetare.

Pris

600 kr, men 300 för diplomerade dansledare aktiva hos Sensus Skåne-Blekinge, glöm inte meddela när du anmäler dig, sen är det försent. Priset inkluderar material och kaffe/te men inte lunch som kan ätas medhavd eller på stan. Vissa fackförbund har rabatt hos oss, kolla om ditt har det!

Arrangemangsnummer: 318561

Ledare

Pia Lamberth

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.