STOCKHOLM

The Indie Business Toolbox - Basics

Ger kunskap och handfasta tips kring det du behöver veta för att släppa din musik och nå ut med den. Som deltagare i The Indie Business Toolbox Basics blir du även en del i ett fantastiskt DIY nätverk bestående av musikutgivare och sakkunniga inom musikutgivning. Ett nätverk som du kan ha nytta av en lång tid framåt! Vi reder tillsammans ut allt du behöver veta om musikbranschen och musikutgivning.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 10:00 - 12:30

Omfattning

1 tillfälle, 2 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fullt – men du kan anmäla dig som reserv

The Indie Business Toolbox - Basics

Består av en nätverksträff med föreläsning samt ett digitalt nätverk där ni som medverkar hjälper varandra i utveckling som musikutgivare.

Sensus & SOM

The Indie Business Toolbox - Basics genomförs som ett samarbete mellan Sensus studieförbund och SOM (Sveriges Oberoende Musikproducenter)

Datum

Föreläsningen hålls lördag 21/9 ca. 10:00 - 12:30

Meddelande om antagning i nätverket meddelas närmare start.

Föreläsare Magnus Bjerkert

Magnus Bjerkert har drivit det nu Stockholmsbaserade indiebolaget Adrian Recordings i snart 20 år med kreativitet och artister i fokus. Under åren har han arbetat med ett flertal artister med blandade genres så som Familjen, Laakso, Emil Jensen, Alice Boman, This Is Head, The Bear Quartet och många fler! När Magnus inte släpper skivor så sitter han även med i styrelsen för Svenska Oberoende Musikproducenter.

Adrianrecordings.com

Deltagande

För att delta i The Indie Business Toolbox - Basics behöver du vara deltagare i Sensus musikverksamhet och/eller medlem hos SOM. Nätverket är till för dig som har givit ut musik eller har planer på att göra det inom snar framtid.

Arrangemangsnummer: 431945

Ledare

Magnus Bjerkert

Magnus Bjerkert har drivit det nu Stockholmsbaserade indiebolaget Adrian Recordings i 20 år med kreativitet och artister i fokus. Under åren har han arbetat med ett flertal artister med blandade genres så som Familjen, Laakso, Emil Jensen, Alice Boman, This Is Head, The Bear Quartet och många fler! När Magnus inte släpper skivor så sitter han även med i styrelsen för Svenska Oberoende Musikproducenter. adrianrecordings.com

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.