STOCKHOLM

The Indie Business Toolbox - Basics

Ger kunskap och handfasta tips kring det du behöver veta för att släppa din musik och nå ut med den. Som deltagare i The Indie Business Toolbox Basics blir du även en del i ett fantastiskt DIY nätverk bestående av musikutgivare och sakkunniga inom musikutgivning. Ett nätverk som du kan ha nytta av en lång tid framåt! Vi reder tillsammans ut allt du behöver veta om musikbranschen och musikutgivning.

Startdatum

Höst 2019

Dagar

Lördag

Tid

Kl 11:00 - 16:00

Omfattning

1 tillfällen, 6 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

The Indie Business Toolbox - Basics

Består av en nätverksträff med föreläsning samt ett digitalt nätverk där ni som medverkar hjälper varandra i utveckling som musikutgivare.

Sensus & SOM

The Indie Business Toolbox - Basics genomförs som ett samarbete mellan Sensus studieförbund och SOM (Sveriges Oberoende Musikproducenter)

Datum hösten 2019

Datum uppdateras inom kort, då öppnar också anmälan. Meddelande om antagning i nätverket meddelas närmare start.

Föreläsare

Föreläsare uppdateras inom kort.

Deltagande

För att delta i The Indie Business Toolbox - Basics behöver du vara deltagare i Sensus musikverksamhet och/eller medlem hos SOM. Nätverket är till för dig som har givit ut musik eller har planer på att göra det inom snar framtid.

Arrangemangsnummer: 431945

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.