MALMÖ

Tergar - Joy of Living

Grunderna för meditation i en icke-religiös inramning.

Startdatum

22 augusti 2019

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 18:30 - 21:00

Omfattning

5 tillfällen, 15 studietimmar

Lokal/rum

Känsla

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Tergargruppen i Malmö arbetar med en serie ämnen för meditation och diskussion som tagits fram av Mingyur Rinpoche och hans elever. Programmet kallas Joy of Living och lär ut grunderna för meditation i en icke-religiös inramning. Guidad meditation och samtal varvas. Det ges gott om tillfälle att dryfta sina upplevelser och frågor efterhand som programmet leder oss genom olika sätt att meditera.

Ledare

Moa Brattwall har studerat vid Rangjung Yeshe Institute i Kathmandu, Nepal. Moa har även studerat tibetanska i flera år i Nepal och Indien och har varit med och lett Tergargrupper i Kathmandu och Dharamsala. Just nu bor Moa i Malmö och läser på socionomprogrammet.

Felix Holmgren har studerat buddhism i många år och har en examen i Buddhist Studies från Ranjung Yeshe Institute i Kathmandu, Nepal. Han var tidigare en av ledarna för Tergargruppen i Köpenhamn.

Markus Johansson jobbar som programutvecklare och hittade till meditation via yoga. Han har följt Mingyur Rinpoches undervisning sedan 2015.

Anna McPherson har undervisat i yoga sedan 2003 och introducerades till Mingyur Rinpoches undervisning 2008. Anna bor i Lund och läser på fysioterapeutprogrammet vid Lunds Universitet.

Tid

Torsdagarna 22/8, 19/9, 17/10, 14/11, 12/12

All övrig Information samt anmälan

www.buddhism.se

Arrangemangsnummer: 148165

Ledare

Anna Mc Pherson

Felix Holmgren

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.