Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Foto: Teaterstickorna

JÖNKÖPING

Teater: Musikal för ungdomar i samarbete med Teaterstickorna

Startdatum

17 augusti 2020

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 18:30 - 21:30

Omfattning

15 tillfällen, 30 studietimmar

Pris

1525 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Under hösten 2019 startade Teaterstickornas musikalgrupp för ungdomar upp arbetet med produktionen Alice i Underlandet som kommer att ha premiär 2020. Teaterstickornas nuvarande medlemmar har förtur till platserna i gruppen, vilket gör att det tyvärr inte finns några platser kvar till vårens grupp. Det finns nu inga platser kvar i denna grupp. Du som anmäler dig kommer att placeras i turordning på kölista för eventuella återbud. För mer information kontakta Eva Edevik, verksamhetsledare 0736704126 eller via mail: teaterkoncept@gmail.com

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Pris

1525 kr varav 25:- är medlemsavgift till Föreningen Teaterstickorna

Plats

Teatervinden, Myntgatan 7, Jönköping

Ledare

Eva Edevik

Rabatt

Uppge fackförbundstillhörighet för att erhålla eventuell rabatt. Här kan du läsa mer om rabatter för fackförbund som Sensus samarbetar med. Länk till:

Arrangemangsnummer: 54248

Ledare

Eva Edevik

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.