LULEÅ

Teater för unga, högstadiet

I den här kursen fördjupar du dig i rollgestaltning och utforskar röstens och kroppens betydelse för uttrycket.

Startdatum

15 januari 2024

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 19:00 - 20:30

Plats

NorrbottensteaternBalettsalen

Norra Strandgatan 3 97239 LULEÅ

Pris

1300 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Vi utgår både ifrån improviserade scener och färdiga manus. Alla deltar kreativt med idéer och tankar inför föreställning som förberedas.

Datum och tider

Måndagar, kl. 19-20.30 med start 15 januari. Terminen slutar till Kristi Himmelfärd.
Uppehåll: sportlov, påsklov

Bra att veta

Ta gärna med en vattenflaska och en frukt till pausen. Det behövs inga speciella kläder, bara dem är bekväma och ger lite rörelsefrihet.

Är det ditt barns första kurs med Lule stassteater?

Kursledarna har frågat barnen och ungdomarna, vad dem funderade över, när de skulle komma till kursen för första gången - och vad dem skulle svara en ny teaterkompis som frågar. Detta ville dem skicka med:

  • "Det var nervöst första gången för jag visste inte vad jag skulle ha på mig, men sen förstod jag att ingen bryr sig och det viktigaste är att jag är bekväm."
  • "Jag var rädd för att jag inte skulle få några vänner, men alla blir kompisar sen."
  • "Man kan vara sig själv."
  • "Jag var rädd för att prata, det är jag inte längre."

Intresserad av samåkning?

Vi vet att några barn från samma grupp samåker, främst de som har lite längre vägar till Luleå centrum. Numera går flera kurser samtidigt och kurser börjar, när andra slutar. Därför vill vi ta reda på om det finns intresse för samåkning med deltagare från andra kurser. Kanske några föräldrar från Antnäs vill prata ihop sig och den som hämtar 8-åringen måndag kl. 18 tar med 11-åringen som börjar kursen kl. 18.15? Eller en förälder som skjutsar 7-åringen från Bensbyn till tisdag kl. 17.15 har plats i bilen för 15-åringen som börjar 17.30 och så hämtar den andra föräldern båda efter kursen? Om du är intresserad av att få kontakt med andra föräldrar som vill utforska möjligheterna till samåkning, så kan du ange det vid anmälan.

Arrangemangsnummer: 106838

Kontaktperson

Kontor