Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

LULEÅ

Teater för barn, mellanstadiet

Här används teaterglädje för att utveckla deltagarnas förmåga att lita på sig själv och andra i grupp, bejaka idéer och våga uttrycka sina egna tankar.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad och full

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 17:15 - 18:45

Plats

Lule Stassteater

Stationsgatan 38 97232 LULEÅ

Pris

1300 kr

Antal platser kvar

Fullbokat

Vi jobbar med teater i grupp för att lära känna oss själva och varandra genom karaktärsarbete och lekar. I pjäsgruppen kommer vi få jobba med ett manus tillsammans med högstadiegruppen, som sätts upp på Norrbottensteatern i slutet av vårterminen. 
Kursen är ett samarbete mellan Lule Stassteater, Ung Scen Norr och Sensus studieförbund.

Datum och tider

Måndagar, kl. 17.15-18.45 med start 15 januari. Terminen slutar till Kristi Himmelfärd.
Uppehåll: sportlov, påsklov

Bra att veta

Barnen får gärna ta med sig en vattenflaska, dock inte mat och godis in i lokalen. Om magen kurrar, kan tiden till kl. 18.45 kännas länge, så se gärna till att barnet har ätit lite innan kursen. Det behövs inga speciella kläder, bara dem är bekväma och ger lite rörelsefrihet.

Är det ditt barns första kurs med Lule stassteater?

Kursledarna har frågat barnen, vad dem funderade över, när de skulle komma till kursen för första gången - och vad dem skulle svara en ny teaterkompis som frågar. Detta ville dem skicka med:

  • "Det var nervöst första gången för jag visste inte vad jag skulle ha på mig, men sen förstod jag att ingen bryr sig och det viktigaste är att jag är bekväm."
  • "Jag var rädd för att jag inte skulle få några vänner, men alla blir kompisar sen."
  • "Man kan vara sig själv."
  • "Jag var rädd för att prata, det är jag inte längre."

Intresserad av samåkning?

Vi vet att några barn från samma grupp samåker, främst de som har lite längre vägar till Luleå centrum. Numera går flera kurser samtidigt och kurser börjar, när andra slutar. Därför vill vi ta reda på om det finns intresse för samåkning med deltagare från andra kurser. Om du är intresserad av att få kontakt med andra föräldrar som vill utforska möjligheterna till samåkning, så kan du ange det vid anmälan.

Arrangemangsid: 1571801

Kontaktperson

Kontor