Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

FÅRÖ

Tala film, tala liv - med utgångspunkt från några av Ingmar Bergmans filmer

I samarbete med Bergmancenter på Fårö bjuder vi in till "Tala Film - Tala liv" vid tre tillfällen under hösten. "Tala film - Tala liv" ger möjlighet att se och samtala kring de ämnesområden filmerna tar upp. Det finns även möjlighet att delta i samtals- och bokcirklar och mötas mellan de olika filmvisningarna.

Datum

4 oktober 2020

Dag

Söndag

Tid

Kl 13:30 - 17:00

Pris

120 kr

Rastlös sökare och troende tvivlare

Detta är titeln på den bok där Caroline Krook, biskop emerita, skriver om existentiella frågor och tro i Ingmar Bergmans filmer.

Tala film - Tala liv

Välkomna till en dag med föreläsning, film, fika och samtal kring livet. Passa gärna på att titta på Bergmanscenters utställningar.

13:30 Inledning Cristina Jardim Ribeiro, chef Bergmancentret på Fårö Lotta Lundberg- Ericsson och Monica Sjögren, Sensus presenterar konceptet Tala film - Tala liv, samt samtals- och bokcirklar. 14:00 Föreläsning med Caroline Krook, biskop emerita, med utgångspunkt från hennes bok "Rastlös sökare och troende tvivlare". 15:00 Filmvisning 16:00 Fika och samtal i mindre grupper "Tala film-Tala liv" 16:30 Gemensamt samtal Cristina Jardim Ribeiro och Caroline Krook

Entré 120 kr. I entréavgiften ingår föreläsning och filmvisning. Fika tillkommer. https://www.bergmancenter.se/

Arrangemangsnummer: 315441

Medverkande

Monica Sjögren

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.