Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Bild: globalamålen.se

KALMAR

Ta ett kliv framåt - demokratipromenad för hopp i Kalmar

Idag promenerar vi för demokratin, för mänskliga rättigheter och för en hållbar framtid. Vi kommer från olika håll och kanter men vi har det gemensamt att vi vill ha ett inkluderande och hållbart samhälle. Vi samlas utanför Sensus och Kalmarsalen för att presentera oss och sedan promenera tillsammans. Dagens promenad kommer göra ett stopp vid en digital bikupa för kort information om ett projekt kring hållbar biodling.

Datum

30 mars 2023

Dag

Torsdag

Tid

Kl 18:00 - 19:00

Pris

Kostnadsfritt

Upplägg

Sista torsdagen i varje månad 18-19 kommer det promeneras över hela Sverige under hashtaggen #Taettklivframåt för att vi ska träffas över många gränser, samla kraft tillsammans och visa att vi är många som nu vill #Taettklivframåt. Efter promenaden på torsdag kvällen lägger vi alla ut bilder i sociala medier (inte Twitter) tillsammans med hashtaggen och texten: #Taettklivframåt för demokratin, för mänskliga rättigheter, för en hållbar framtid.

Ett folk i rörelse - skapar en folkrörelse! Ta tillfället att promenera och prata med någon som kanske inte är engagerad i samma område som du själv och lär dig massor med nytt under promenaden, "Folkbildning i promenad form".

Arrangemangsnummer: 601676

Kontaktperson