Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

SYMBOLON VIA UNNA - “Kärlekens väg till hela människan”

Utbilda dig till diplomerad Symbolpedagog. Kursen omfattar sju steg under en tvåårsperiod.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Måndag, Fredag, Lördag, Söndag

Tid

Kl 18:00 - 20:00

Omfattning

7 tillfällen, 224 studietimmar

Plats

DistansZoom

Pris

2500 kr

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Passa på!

Just nu erbjuds kursen till rabatterat pris! Kostnad för hela kursen på 7 steg med betalning över fyra terminer, för företag/organisationer 35 000 kr. För dig som betalar själv/privatperson är kostnaden halva priset för hela kursen, alltså 17 500kr. Kurskostnaden faktureras per gång och blir då 5000kr för företag/organisationer och 2500kr för privatperson. (Kostnaden fördelar sig över flera verksamhetsår, 2022-2024).

Symbolpedagogen använder symboliska uttryckssätt för att hjälpa människor att växa och utvecklas. För många handlar det om en längtan att återerövra de kreativa språken och att få hjälp med att leva helt med hela sig. Symbolpedagogen jobbar med människors egen utvecklingsprocess och kan verka för alla åldrar och i en mångfald av verksamheter. Det kan tex vara i skolan, vården eller i församlingsarbete samt i olika företag för handledning i organisations- och kompetensutvecklingsarbete.

Symbolpedagogik

Symbolon är grekiska och betyder sätta samman, göra helt. Den helande kraften finns i människan, ett kroppens eget ekosystem med självläkande resurser. Symbolspråket är vårt omedvetna språk som genom kreativa metoder kan hjälpa oss att lära känna oss själva och vår innersta längtan. Symbolpedagogiken hjälper människan att möta sina egna inre bilder och därmed finna ledning och sammanhang. Genom symbolerna kan vi hitta redskap för att leva livet mera helt och i samklang med oss själva, att vara den jag är och bli den jag är ämnad till att vara. Läs mera på Symbolon Via Unna

Ledare

Helen Kémi är kurslärare och processledare, Symbolpedagog, Folkhögskollärare och Församlingspedagog

Övrig Information

Mellanliggande litteraturstudier, dröm- och bildgruppsarbete samt stöd genom en basgrupp. Litteraturen bekostar deltagaren själv. Kan lånas på bibliotek och ofta köpas på tex bokbörsen. När du anmäler dig, så är det till alla de 7 stegen. Anmälan är bindande! Sista anmälningsdag är 15 juni 2022. Frukostfika och förfriskningar ingår. Kost och logi i övrigt ordnar deltagaren själv. Minst 6 deltagare.

Tidsplan

Steg 1: 9-12 september 2022

Steg 2: 18-21 november 2022

Steg 3: 3-6 februari 2023

Steg 4: 5-8 maj 2023

Steg 5: 8-11 september 2023

Steg 6: 17-20 november 2023

Steg 7: mars 2024

Du anmäler dig genom Sensus OCH genom att skicka personligt brev med dina uppgifter och varför Du vill bli Symbolpedagog till kursledare: helen.kemi@symbolonviaunna.se

Arrangemangsnummer: 322315

Ledare

Helen Kemi

Kontaktperson