Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Problem för nya deltagare att anmäla sig till verksamhet

Just nu upplever många nya deltagare att det är svårt att skicka in sin anmälan på sajten. Vi jobbar på att lösa problemet så snabbt som möjligt. Om du inte kan skicka in din anmälan, vänligen mejla in din anmälan till aktivitetens kontaktperson.

JÄMSHÖG

SYMBOLON VIA UNNA - “Kärlekens väg till hela människan”

Utbilda dig till diplomerad Symbolpedagog. Kursen omfattar sju steg under en tvåårsperiod.

Startdatum

11 februari 2022

Veckodagar

Måndag, Fredag, Lördag, Söndag

Tid

Kl 9:00 - 18:00

Omfattning

4 tillfällen, 32 studietimmar

Lokal/rum

Filipposrummet

Pris

4500 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Symbolpedagogen använder symboliska uttryckssätt för att hjälpa människor att växa och utvecklas. För många handlar det om en längtan att återerövra de kreativa språken och att få hjälp med att leva helt med hela sig. Symbolpedagogen jobbar med människors egen utvecklingsprocess och kan verka för alla åldrar och i en mångfald av verksamheter. Det kan tex vara i skolan, vården eller i församlingsarbete samt i olika företag för handledning i organisations- och kompetensutvecklingsarbete.

Symbolpedagogik Symbolon är grekiska och betyder sätta samman, göra helt. Den helande kraften finns i människan, ett kroppens eget ekosystem med självläkande resurser. Symbolspråket är vårt omedvetna språk som genom kreativa metoder kan hjälpa oss att lära känna oss själva och vår innersta längtan. Symbolpedagogiken hjälper människan att möta sina egna inre bilder och därmed finna ledning och sammanhang. Genom symbolerna kan vi hitta redskap för att leva livet mera helt och i samklang med oss själva, att vara den jag är och bli den jag är ämnad till att vara. Läs mera på Symbolon Via Unna

Ledare

Helen Kémi är kurslärare och processledare, Symbolpedagog, Folkhögskollärare och Församlingspedagog

Övrig Information

Kursen består av 7 steg á 4 dagar under två års tid (i samband med en helg). Start steg 1: 11-14 feb 2022 . Slut i maj 2023. Två tillfällen de första terminerna, med mellanliggande litteraturstudier, dröm- och bildgruppsarbete samt stöd genom en basgrupp. När du anmäler dig, så är det till alla de 7 stegen. Anmälan är bindande! Sista anmälningsdag är 21 januari 2022.

Du anmäler dig genom Sensus plus OCH genom att skicka personligt brev med dina uppgifter och varför Du vill bli Symbolpedagog till kursledare: helen.kemi@symbolonviaunna.se

Pris

Kursen kostar för företag: 5150kr/steg, totalt 36000kr. För privatpersoner: 4500kr/steg, totalt 31500kr. Kostnaderna för kursen faktureras per steg. Kostnader för kost och logi tillkommer. När du anmäler dig, så är det till alla de 7 stegen. Anmälan är bindande!

Arrangemangsnummer: 322315

Ledare

Helen Kemi

Kontaktperson