Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Foto: Foto: Oliver Murley

Suzuki piano

Tanken är att eleven lär sig spela på liknande sätt som när hon eller han lär sig att tala, det vill säga genom att lyssna, härma och repetera. Genom att bryta ned uppgifterna i små delar skapas struktur och tydlighet. Eleven lär sig i regel snabbt och tycker ofta att det är roligt. Det här arbetssättet utgör kärnan i Suzukimetoden.

Startdatum

Se beskrivning

Veckodagar

Måndag, tisdag, onsdag, lördag, söndag

Tid

Se beskrivning

Pris

5100 kr

Antal platser kvar

Fullt – men du kan anmäla dig som reserv

Innehåll och upplägg

Föräldrarna involveras i, och blir en viktig del av, barnens musikaliska utveckling. Det sker genom att de stöttar barnen på pianolektionerna och vid övning så länge barnen är små och behöver hjälp. Därför ska en förälder vara närvarande på lektionerna och anteckna för att sedan öva med barnet hemma. När barnet så småningom blir mer självständigt tonas föräldrarnas roll ned och deras deltagande blir mindre aktivt. Kunskap om noter och notläsning är nödvändigt. I enlighet med Suzukimetoden startar detta när eleven har grundlagt en viss spelförmåga och kan läsa och skriva vanlig text. Lektionsupplägget är 14 individuella lektioner à 30 min och samspel och konserter. Kurslokal är på Bergsunds Strand 7, Hornstull, Södermalm eller på Norrgårdsvägen 69 i Åkersberga.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs för denna pianokurs, varken för barn eller förälder.

Utrustning

Tillgång till piano för att kunna öva mellan gångerna krävs.

Mer information och anmälan

Mona Hanning 0708-107807 eller www.pianoundervisningmonahanning.se

Arrangemangsnummer: 421535

Ledare

Mona Hanning

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.