STOCKHOLM

Suzuki KFUM Central – violin

Suzukimetodens grundidé är att börja lära barnen spela tidigt, alltifrån ca 4 års ålder och uppåt. Tanken är att man kan lära sig musik som man lär sig tala - först genom lyssnande (på gehör) och utan noter, och efter ett tag introduceras notläsning.

Startdatum

Enligt överenskommelse

Dagar

Ej bestämd

Tid

Ej bestämd

Omfattning

13 tillfällen, 35 studietimmar

Pris

Se text nedan

Innehåll och upplägg

Suzukimetoden innebär att man har undervisning 2 gånger i veckan, en individuell lektion med barnet och en grupplektion med flera barn på samma nivå. I vår förening har vi 13 individuella lektioner per termin och samma antal grupplektioner. Den individuella lektionen är vanligen 30 minuter. Föräldrarna är med på lektionen och är delaktiga i övningen hemma. Medlemsvgift i Suzukiförbundet och KFUM Central inkluderas i avgiften.

Tid och dag

Måndagar, torsdagar och fredagar. Kontakta Elin för lediga tider.

Plats

KFUM Central, Rosengatan 1, T-Rådmansgatan

Förkunskaper

Suzukimetodens grundidé är att börja lära barnen spela väldigt tidigt, alltifrån ca 4 års ålder och uppåt. Tanken är att man kan lära sig musik som man lär sig tala - först genom lyssnande (på gehör) och utan noter, och efter ett tag introduceras notläsning.

Utrustning

Du behöver ha egen fiol.

Mer information och anmälan

Elin Gabrielsson elin_gabrielsson@hotmail.com

Arrangemangsnummer: 421571

Kontaktperson

Ledare

Elin Gabrielsson

Monica Tosi

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.