STOCKHOLM

Studiokörkort Wallingatan

Kursen riktar sig enbart till dig som deltar i Sensus musikverksamhet i Stockholm.

Startdatum

22 september 2019

Veckodag

Söndag

Tid

Kl 11:00 - 16:00

Omfattning

1 tillfälle, 6 studietimmar

Lokal/rum

Studio a

Pris

350 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Introduktionskurs för användning av studion på Wallingatan

Till dig som deltar i Sensus musikverksamhet i Stockholm vill vi erbjuda möjligheten att använda inspelningsstudion på vårt musikhus på Wallingatan, centralt belägen i Stockholm. Detta för att du ska kunna utvecklas med nya musikprojekt och/eller prova att spela in din egen musik. Vi tänker oss ett slags ”studiokörkort” där du får lära dig tillräckligt mycket för att kunna använda studion på egen hand. Ensam eller med ditt band.

Upplägg

Under introduktionskursen får du lära dig grunderna för inspelning, vilka mikrofoner som lämpar sig bäst för vad. Hur du mickar upp ett trumset och förstärkare. Vad är en linebox? Vad är en patch? I studion arbetar vi med Logic Pro X för inspelning samt Ableton Live.

Studion har ett kontrollrum och 2 st inspelningsrum. Inspelningsrummet är utrustat med trummor, förstärkare och akustiskt piano.

Efter avslutad kurs har du möjlighet att hyra in dig i studion för 100 kr / timme. Ni som har cirkelstöd kan använda det för att betala studiohyran med.

Datum & tid

Kursen ges vid två tillfällen. Lördag 21/9 och söndag 22/9 kl. 11:00-16:00. 30 min lunch, möjlighet att värma mat finns.

Anmälan till lördagskursen gör du här.

Förkunskaper

Du behöver vissa förkunskaper i Logic Pro X för att kunna delta i denna kurs.

Målgrupp

Kursen riktar sig enbart till dig som deltar i Senus musikverksamhet i Stockholm. Begränsat antal platser.

Utrustning

Ingen utrustning krävs.

Pris

350 kr / deltagare Du som har cirkelstöd innestående kan givetvis använda det för att finansiera deltagandet i kursen.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 433616

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.