Hem
Translate this page

Translate this site

Select your language in the dropdown menu below

Foto: Foto: Anders Nicander

NORRTÄLJE

STORA och små STYGN - broderihelg

Konstnär Renée Rudebrant tar med dig på en lustfylld och inspirerande broderihelg i stygnens värld. Via experiment i lätta färg– och formövningar laddar vi med intryck som vi omsätter i fritt broderi efter att ha provat på olika stygn och material i tråd och tyg. Vid kurs där deltagarna träffas fysiskt följer vi rekommendationer från FHM och tar hänsyn till varandra. Kursen kan göras om till att bli på distans om situationen kräver det.

Startdatum

9 oktober 2021

Veckodagar

Lördag, Söndag

Tid

Kl 10:00 - 16:00

Omfattning

2 tillfällen, 12 studietimmar

Pris

1600 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Innehåll och upplägg

  • Renée kommer att gå igenom 7 till 10 stygn som man kan brodera på olika sätt.
  • Du kommer få en lista vad du ska ta med och det kommer också finnas en materialpåse till ett värde av 150 kr att köpa på plats, med tyg och tråd.
  • Vi kommer i första hand arbeta med provlappar som blir som er egen inspirationsbank.
  • Det kommer finnas skissmaterial på plats.

Ledare

Renée Rudebrant har varit verksam som konstnär och formgivare i 40 år med det textila uttrycket som grund. Hon har gett ut två böcker inom broderi, undervisat inom det textila ämnet och har deltagit flera utställningar med sin konst.

Renée ger numera endast ett fåtal inspirationskurser. Så fånga detta tillfälle att bli inspirerad att brodera stora och små stygn.

Datum

Helgkurs lördag och söndag kl 10-16 båda dagarna. I priset ingår fika men lunch ordnar du på egen hand antingen på stan eller medhavd. Det finns pentry med kyl och micro.

Förkunskaper

Inga förkunskaper behövs.

Plats

Våra lokaler finns ovanpå Ica Kryddan mitt i centrala Norrtälje. Ta antingen trappan upp på husets högra gavel eller gå in från husets baksida (Bangårdsgatan). Portkod/porttelefon.

Pris och Rabatt

Sensus samarbetar idag med ett antal fackförbund. Som medlem i Försvarsförbundet och Finansförbundet får du rabatt på vårt öppna utbud. För rabatter i flera fackförbund och andra utbildningar läs mer här

För att få tillgång till rabatten uppge vid din anmälan att du är ledare inom Sensus eller vilket fackförbund du tillhör.

Arrangemangsnummer: 436915

Ledare

Renée Rudebrant

Kontaktperson