Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

NORRTÄLJE

STORA och små STYGN - broderihelg

Konstnär Renée Rudebrant tar med dig på en lustfylld och inspirerande broderihelg i stygnens värld. Via experiment i lätta färg– och formövningar laddar vi med intryck som vi omsätter i fritt broderi efter att ha provat på olika stygn och material i tråd och tyg.

Startdatum

17 oktober 2020

Veckodag

Lördag

Tid

Kl 10:00 - 16:00

Omfattning

2 tillfällen, 12 studietimmar

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll och upplägg

  • Renée kommer att gå igenom 7 till 10 stygn som man kan brodera på olika sätt.
  • Du kommer få en lista vad du ska ta med och sen kommer det finnas en materialpåse för ett värde 100 -150 kr att kunna köpa på plats, med tyg och tråd.
  • Vi kommer i första hand arbeta med provlappar som blir som er egen inspirationsbank.
  • Det kommer finnas skissmaterial på plats.

Ledare

Renée Rudebrant har varit verksam som konstnär och formgivare i 40 år med det textila uttrycket som grund. Hon har gett ut två böcker inom broderi, undervisat inom det textila ämnet och har deltagit flera utställningar med sin konst.

Renée ger numera endast ett fåtal inspirationskurser. Så fånga detta tillfälle att bli inspirerad att brodera stora och små stygn.

Datum

Helgkurs lördag och söndag kl 10-16 båda dagarna. I priset ingår fika men lunch ordnar du på egen hand antingen på stan eller medhavd. Det finns pentry med kyl och micro.

Förkunskaper

Inga förkunskaper behövs.

Plats

Våra lokaler finns ovanpå Ica Kryddan mitt i centrala Norrtälje. Ta antingen trappan upp på husets högra gavel eller gå in från husets baksida (Bangårdsgatan). Portkod/porttelefon.

Pris och Rabatt

Priset är inte satt ännu. Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 433980

Ledare

Renée Rudebrant

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.