Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Distans

Sorgebearbetning i kölvattnet av Corona/Covid 19

Styrelsen för Stockholms stifts prästsällskap bjuder in till samtal om sorgebearbetning i kölvattnet av Corona/Covid 19.

Datum

2 juni 2020

Dag

Tisdag

Tid

Kl 8:30 - 10:30

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Välkomna till ett webbinarium där du får möta diakonerna Steve Sjökvist och Thomas Nilsson. De kommer tala om sorgebearbetning i Coronas kölvatten. Thomas utifrån både sitt arbete nu med stödsamtal för människor som förlorat anhöriga i Corona, och med paralleller till människor som förlorat anhöriga i krig där erfarenheten också finns av att inte ta avsked så som man önskar. Steve utifrån sitt arbete på sjukhuskyrkan och de paralleller han ser till AIDS-epidemin.

Tiden 08.30 - 09.00 är till för att se till att tekniken funkar. Självaprogrammet startar 09.00.

Arrangemangsnummer: 315646

Medverkande

Karin Öhagen

Thomas Nilsson

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.