Stockholms Musikalkör - Nivå 1, 2019

Stockholms Musikalkör nivå 1 är en kör för dig som brinner för musikalvärldens underbara verk och välkomnar fler som delar vår passion och vill sjunga i musikalkör.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 19:00 - 21:15

Omfattning

14 tillfällen, 42 studietimmar

Pris

Se beskrivning

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Mer om kören

Stockholms Musikalkör nivå 1 är en kör för dig som brinner för musikalvärldens underbara verk och välkomnar fler som delar vår passion och vill sjunga i musikalkör.

Det är ingen provsjungning till nivå 1 men du bör ha lite körvana för att tillgodogöra dig kursen fullt ut. Vi lär in stämmor på repetitionerna och vill man öva själv, finns det stämfiler till sångerna. All instudering sker på gehör med hjälp av ljudfiler och ingen notläsning krävs. Att sjunga med noter från bladet går också bra. Kören är en vuxenkör och åldersgränsen är 18-65 år.

Stockholms Musikalkör-Nivå 1 sjunger en repertoar på ca 20-25 minuter per termin som man framför på avslutningskonserten i slutet av terminen. I nivå 1 kan man sjunga med noter på konsert. Det är inget krav på att sjunga utantill som det är i nivå 2. Nivå 1 sjunger en separat repertoar från nivå 2.

Anmälan

Anmälan sker direkt till körens hemsida: Stockholms Musikalkör - Nivå 1 Kursavgift: 1700 kr

www.newmusicproduction.com

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 433080

Ledare

Kim Malmquist

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.