Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

VÄSTERVIK

Stickcafé i Västervik

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 16:45 - 18:30

Omfattning

20 tillfällen, 50 studietimmar

Lokal/rum

Cafét

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

Träffar i caféterian på ungdomsgården Mejeriet i Västervik för att sticka, virka, brodera, måla mandala mm. Tycker du om att handarbeta? VÄLKOMMEN PÅ STICK & VIRKCAFÈ! Vi träffas i caféterian på ungdoms & kulturhuset i Västervik för att sticka, brodera, måla mandala med mera Är handarbete nytt för dig? Inga problem! Vi lär av av varandra! Mer info: Ingela 076-715 7157 Facebooksidan: Stickcafé Västervik Vill du veta mer? Vi finns på Facebook på sidan Stickcafé i Västervik

Arrangemangsnummer: 52932

Ledare

Ingela Palm

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.