Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

LINKÖPING

Staying In The Studio camp - för kvinnor och icke-binära

Är du nyfiken på hur det är att leva och jobba som producent? Är du också sugen på att hitta ett sammanhang av likasinnade musikskapare i Östergötland? Den 22-23 april är du som kvinna/icke-binär och på något sätt skapar musik inbjuden att delta på föreläsning och workshops med fokus på kvinnor i studion. Målet är att skapa en grogrund för att fler kvinnor ska ha en självklar plats i musikproducentstolen - en roll som fortfarande inte är jämställt representerad i musikbranschen. Staying in the studio, eller SITS, ska förhoppningsvis möjliggöra starten av ett stöttande nätverk i Östergötland där ni kan skriva, producera och utvecklas tillsammans.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Lördag, Söndag

Tid

Kl 10:00 - 22:00

Omfattning

2 tillfällen, 18 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Innehåll och upplägg

Lördagen består av en föreläsning och workshop med musikproducenten Sophie Verdonk. Vi inleder tillsammans i Skyltens källare och efter lunch skriver och producerar vi musik tillsammans i Skyltens proddstudios med stöd från Sophie och Emelie från Sensus. På söndagen fortsätter vi att arbeta med musiken vi påbörjade under lördagen.

Sophie Verdonk är en producent, låtskrivare och sångerska som älskar pop som influeras av något oväntat. Hon kombinerar ett kommersiellt sound med en soulig och drömmig ljudbild. Sophie har samarbetat med The Mamas, Mando Diao, Nadja Kasanesh Holm, Rymdpojken, JUNG, Julia Lov, Emilia Pantic och Huset med flera.

Under föreläsningen kommer Sophie att prata om hur hon började med musiken och vilka vägar hon har gått för att hamna där hon är idag och hur det är att arbeta som kvinnlig producent i musikbranschen. Hon kommer också belysa ämnen såsom prestationsångest och hur en hanterar den press som kan komma av att arbeta i ett kreativt arbete. Hon kommer även att visa upp musikprojekt som hon har arbetat med för att ge en inblick i hennes arbetssätt när hon skriver och producerar musik. Det kommer även finnas tid att ställa frågor till Sophie under föreläsningen.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Datum

22-23 april - Start på lördag kl. 10.00 och preliminärt slut runt kl. 20.00. Mer info kommer!

Pris

Gratis

Tillgänglighet/Plats

Våra lokaler är tillgänglighetsanpassade.

Plats

Skylten, Linköping. 5 minuter från Centralstationen.

Övrig information

För mer info, kontakta Emelie Oreskovic-Rönnbäck: emelieoreskovic@gmail.com, 079 33 90 432 eller Anton Nessvi tel 070-254 25 63 anton.nessvi@sensus.se

Arrangemangsnummer: 602029

Kontaktperson

Kontor