STOCKHOLM

Startkit för frilansmusiker

En kurs för dig som identifierar dig som tjej, ickebinär eller transperson och är intresserad av att ta första steget in i musikbranschen.

Startdatum

16 september 2019

Veckodag

Måndag

Tid

Kl 18:00 - 20:15

Omfattning

5 tillfällen, 15 studietimmar

Lokal/rum

Sal t7

Pris

1000 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Upplägg

I den här kursen går vi igenom och testar på olika delar av musikbranschen, från att starta skrivbolag och administrera ett företag till att boka spelningar, hitta nya musikaliska samarbeten och jobba med PR.

Målgrupp

Kursen är öppen för tjejer, ickebinära och transpersoner från 16 år och uppåt och leds av Sabina Wärme.

Datum

Kursen går fem måndagar med start måndag 16/9.

Förkunskaper:

Inga förkunskaper krävs

Utrustning

Ingen utrustning krävs.

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 432987

Ledare

Sabina Wärme

Sabina Wärme är musiker, kompositör och producent, mestadels inom genren elektronisk musik och pop. Hon har skrivit musik för såväl egna band som för olika typer av scenkonstföreställningar och kortfilm. Sabina driver även kvinno- och transseparatistiska independentbolaget ANNA/ANNA RECORDS.

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.