Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

GÖTEBORG

Spökutdrivning för nybörjare - en techformance med Masthuggsteatern

ABSOLUT SISTA CHANSEN ATT SE VÅR INTERAKTIVA RYSARFARS

Datum

6 januari 2023

Dag

Fredag

Tid

Kl 17:00 - 18:30

Pris

140 kr

Efter att Masthuggsteatern stått tom i 60 år öppnar Kari Gripenklo återigen verksamheten, men någonting är fel. Kostymer och rekvisita försvinner mystiskt, det slår i dörrar och är där inte en lukt av svavel? Kort sagt: Teatern verkar vara hemsökt av sin forna ensemble. Kan det ha något att göra med pjäsen de arbetade med, Faust, historien om en man som säljer sin själ för framgång? För att öka barns kunskaper om spöken och demoner bjuds nu alla barn från tio år in att delta i exorcismen av teatern, under trygg ledning av Jenny Ask, Sveriges enda legitimerade spökjägare. Inga förkunskaper krävs.

Spökutdrivning för nybörjare är en nyskriven interaktiv rysarfars för 10-12 år. Föreställningen är en del av Västra Götalandsregionens Arvsfondsprojekt Techformance och använder sig av ett webverktyg där publiken själva kan påverka föreställningen. Du kan läsa mer om Techformance här! OBS! Publiken samlas först på Masthuggsteaterns gård och går inte in på teatern förrän föreställningen börjar. Tak finns men klä er varmt!

Biljetter

OBS! Publiken samlas först på Masthuggsteaterns gård och går inte in på teatern förrän föreställningen börjar. Tak finns men klä er varmt!

I samarbete med Sensus

Arrangemangsnummer: 813106