Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

SKÖVDE

Sorgbearbetning för harmoni och glädje

En kurs för att hitta kraft för att gå vidare efter en jobbig händelse/förlust som du inte kan släppa taget om

Startdatum

29 september 2020

Veckodag

Tisdag

Tid

Kl 18:30 - 20:45

Omfattning

8 tillfällen, 24 studietimmar

Lokal/rum

Magasinet

Pris

2600 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Kanske du varit med om en separation, sjukdom och dödsfall. Kanske känner du att du har något som skaver inombords, som du inte kan sätta fingret på men påverkar ditt mående. I kursen får du ett konkret verktyg för att bearbeta tidigare förändringar eller förluster och som du kan använda för att klara framtida motgångar. För en sak vet vi, livet är föränderligt och innebär både sorg och glädje.
Målgruppen är alla vuxna oavsett förlust och ålder och riktar sig till personer som drabbats av olika sorger, förluster och förändringar, för det är bra med deltagare som har olika upplevelser/erfarenheter.
Om kursen:

 • Leds av certifierad handledare i handlingsprogrammet Sorgebearbetning
 • Bearbetning i grupp med handledare
 • Handlingsprogram som är en väl beprövad metod samt ett livslångt och effektfullt verktyg för att hantera förlust/sorg
 • Vistelse i en rofylld miljö i naturen/en grillkåta och ett Magasin
 • Vetskap om att du kan bearbeta kommande förluster på egen hand och kan släppa taget om det som tynger eller smärtar och se framåt
 • Tillfälle till gemenskap med andra
 • Vi startar kursen vid minst 8 deltagare och du är välkommen att anmäla dig direkt via denna sida. Begränsat antal platser. Vill du veta mer om kursens innehåll och upplägg, är du välkommen att höra av dig direkt till kursledare via mail till
  Lena Larsson eller ring 0738308341
  Kursinnehåll kan mailas ut vid intresse

Arrangemangsnummer: 183780

Ledare

Lena Larsson

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.