Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

Foto: Jörgen Bergström

GAMLEBY

SommarlovsKULtur 2020

Välkommen till en kreativ och rolig dag i Gamleby Kulturhus. Här kan man måla, skulptera, pyssla, fotografera, lära sig ett musikinstrument, leka och massor av annat kul.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodagar

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag

Tid

Kl 13:00 - 17:00

Omfattning

40 tillfällen, 200 studietimmar

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Fler än 5 platser kvar

I år behöver man ringa och boka för att vara inomhus där musik, pyssel och fotostudion finns. Ring Jörgen på 073-6644889.

Utomhus kan man måla på den tio meter långa målningen, bygga skulpturer, syssla med diverse cirkuslekar som att gå på lina, tillverka dina egna jongleringsbollar, lekar och tävlingar.
I slutet av sommaren kommer Gatukonstfestivalen BANKs att äga rum och i Gamleby Kulturhus kan du vara med på några konstverk som vi planerar genomföra i byn under festivalen.

Vi samarbetar med Studieförbundet Sensus och kommer därför att fråga om personnummer.

Sommarens evenemang i Gamleby Kulturhus har gjorts möjligt tack vare stöd av Tjustbygdens Sparbank och Västerviks Kommun.

Arrangemangsnummer: 103429

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.