STOCKHOLM

Sommarkurs 2019 - Musikalkörhelg

Musikalkörhelg är en sommarkurs för dig som brinner för musikalvärldens underbara verk och vi välkomnar fler som delar vår passion och vill sjunga i musikalkör.

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Dagar

Lördag, söndag

Tid

Kl 10:00 - 20:00

Omfattning

14 tillfällen, 42 studietimmar

Pris

Se text nedan

Mer om kören

Vill du sjunga med i musikaler från The greatest showman, Mamma Mia, Hair, Les Miserable, Love Never dies m.fl? Vill du prova på att vara med i musikalkör under en lustfylld helg? Då har vi sommarkursen för dig. Under denna unika musikalkörhelg (Sveriges enda) får du möjlighet att sjunga i musikalkör, vara med på karaokekväll och slutligen sjunga på vår sommarkvällskonsert där musikalkören och solister från Vasastans körakademi medverkar.

Kursen vänder sig till sångare med lite körvana till avancerade körsångare. Som deltagare får du tillgång till materialet i förväg: noter samt ljudfiler till de olika stämmorna.

Kursen leds av Kim Malmquist (dirigent och konstnärlig ledare för Vasastans körakademi)

Anmälan

Anmälan sker direkt till körens hemsida: Sommarkurs 2019 - Musikalkörhelg

Kursavgift: 800 kr

Rabatterat pris för Vasastans Körakademiens körmedlemmar: 700 kr

Rabatt

Sensus Stockholm-Gotland samarbetar idag med fackförbunden Vision, ST, Vårdförbundet avdelning Stockholm, Lärarförbundet, Försvarsförbundet, Finansförbundet. Som medlem i något av dessa förbund får du rabatt på våra kurser. Läs mer

Arrangemangsnummer: 432916

Kontaktperson

Ledare

Kim Malmquist

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.