Distans

Smart på Internet!

Hur du kan använda din smarta telefon och/eller surfplatta (Android eller iPhone/iPad) - en kurs för att komma igång med pekskärmar!

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Se beskrivning

Tid

Kl 13:00 - 15:30

Omfattning

6 tillfällen, 10 studietimmar

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

På grund av den rådande situationen blir telefon och surfplatta viktiga verktyg för att hålla kontakt med nära och kära. Denna cirkel planeras att genomföras på distans genom appen Zoom och vi både skickar ut en tydlig instruktion för att ladda ner appen samt erbjuder en individuell teknikgenomgång med varje deltagare innan start.

Det blir allt vanligare i dagens samhälle att man förväntas kunna använda sig av digital teknik för att kunna få ta del av service eller tjänster på bästa och enklaste sätt. Det gäller alltifrån att betala sina räkningar via sin Internetbank till att parkera bilen. En smart telefon eller surfplatta är idag ett viktigt redskap i vardagen.

Studiecirkeln Smart på Internet! riktar sig till dig som vill lära dig grunderna i att använda och hantera en smart telefon och/eller surfplatta. Vi börjar med hur du hanterar din enhet för att sedan titta närmare på de funktioner och appar som finns tillgängliga. Det kommer att finnas gott om utrymme för att ta upp de frågor som du som deltagare har. Du behöver inte ha några förkunskaper.

Deltagarna träffas 5 gånger under 90 minuter genom ett digitalt mötesverktyg som heter Zoom.

Arrangemangsnummer: 54185

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.