VÄXJÖ

Smart på Internet!

Hur Du kan använda din smarta telefon och/eller surfplatta (Android eller iPhone/iPad)

Startdatum

5 september 2019

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 11:00 - 12:30

Omfattning

5 tillfällen, 10 studietimmar

Lokal/rum

Sal respekterad

Pris

300 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Det blir allt vanligare i dagens samhälle att man förväntas kunna använda sig av digital teknik för att kunna få ta del av service eller tjänster på bästa och enklaste sätt. Det gäller alltifrån att betala sina räkningar via sin Internetbank till att parkera bilen. En smart telefon eller surfplatta är idag ett viktigt redskap i vardagen.

Studiecirkel Smart på Internet! riktar sig till dig som vill lära dig grunderna i att använda och hantera en smart telefon och/eller surfplatta. Vi börjar med hur du hanterar din enhet för att sedan titta närmare på de funktioner och appar som finns tillgängliga. Det kommer att finnas gott om utrymme för att ta upp de frågor som du som deltagare har. Du behöver inte ha några förkunskaper.

Tidigare har denna cirkel genomförts i Lammhult. Då söktrycket var stort, erbjuder vi två olika tider på torsdagsförmiddagarna i Växjö. Deltagarna träffas 5 gånger under 90 minuter i Sensus lokaler. Planerad cirkelstart är den 5 september. Övriga cirkelträffar sker i så fall den 12/9, 19/9, 26/9 och den 3/10. Kostnaden för cirkeln är 300 kr.

Glöm inte att ta med din smarta telefon och/eller surfplatta, pekpinne till mobilen och även laddaren!

Arrangemangsnummer: 51080

Kontaktperson

Kontor

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.