växjö

Smart på Internet!

Hur Du kan använda din smarta telefon och/eller surfplatta (Android eller iPhone/iPad)

Startdatum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Veckodag

Onsdag

Tid

Kl 9:00 - 11:30

Omfattning

6 tillfällen, 10 studietimmar

Lokal/rum

Norrgatan 15

Pris

300 kr

Antal platser kvar

Fåtal platser kvar

Det blir allt vanligare i dagens samhälle att man förväntas kunna använda sig av digital teknik för att kunna få ta del av service eller tjänster på bästa och enklaste sätt. Det gäller alltifrån att betala sina räkningar via sin Internetbank till att parkera bilen. En smart telefon eller surfplatta är idag ett viktigt redskap i vardagen.

Studiecirkel Smart på Internet! riktar sig till dig som vill lära dig grunderna i att använda och hantera en smart telefon och/eller surfplatta. Vi börjar med hur du hanterar din enhet för att sedan titta närmare på de funktioner och appar som finns tillgängliga. Det kommer att finnas gott om utrymme för att ta upp de frågor som du som deltagare har. Du behöver inte ha några förkunskaper.

Deltagarna träffas 5 gånger under 90 minuter. Planerad cirkelstart är den 17 april. Övriga cirkelträffar sker i så fall den 24/4, 3/5 (OBS: en fredag) 8/5 och 15/5. Kostnaden för cirkeln är 300 kr.

Glöm inte att ta med din smarta telefon och/eller surfplatta, pekpinne till mobilen och även laddaren!

Arrangemangsnummer: 50787

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.