Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Distans

Skyddsombudens dag

Polisförbundet har glädjen att tillsammans med Sensus på Skyddsombudens dag erbjuda en föreläsning för förtroendevalda, skyddsombud och chefer!

Datum

Aktiviteten är påbörjad men vi tar emot efteranmälningar.

Dag

Onsdag

Tid

Kl 14:00 - 16:30

Plats

På distans

Pris

Kostnadsfritt

Föreläsare

Maria Steinberg är en av Sveriges absolut främsta experter på arbetsmiljöområdet och en mycket engagerad och uppskattad föreläsare! Maria är docent i arbetsmiljörätt vid Örebro universitet och har skrivit många artiklar och egna böcker inom ämnet samt är medförfattare till material som publicerats både i Sverige och internationellt. Hon har bland mycket annat arbetat som forskningsassistent till professor Folke Schmidt, Sveriges första professor i arbetsrätt och arbetat praktiskt med arbetsmiljörätt på en yrkesinspektion (numera Arbetsmiljöverket). Hon undervisar även om jämställdhetslagen och har skrivit boken "Skyddsombudsrätt" samt publicerat ett flertal artiklar i fackliga tidskrifter.

Syfte

Maria reder ut de olika rollerna som skyddsombud, förtroendevalda och arbetsgivaren har i arbetsmiljöarbetet. Ge förtroendevalda och skyddsombuden utbildning i deras roller/ansvar i arbetsmiljöfrågor samt vad arbetsgivaren har för ansvar.

Plats

Föreläsningen sker via plattformen zoom, länk skickas ut dagen innan. Mötet öppnas 13.30 för teknikkoll

Anmälan

Senast 21 oktober

Arrangemangsnummer: 808438

I samarbete med