Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

MALMÖ

Skriva bättre rapporter

Många upplever rapportskrivande som tidskrävande och svårt, ibland rentav tråkigt. Risken finns också att mottagarna inte orkar ögna mer än ett par sidor. Så behöver det inte vara! Med rätt verktyg blir skrivprocessen både smidig och stimulerande - och läsarna håller intresset uppe genom hela texten.

Startdatum

7 maj 2020

Veckodag

Torsdag

Tid

Kl 9:00 - 12:00

Omfattning

2 tillfällen, 8 studietimmar

Lokal/rum

Känsla

Pris

2195 kr

Antal platser kvar

Gott om platser kvar

Kursen riktar sig till dig som skriver rapporter, pm, beslutsunderlag eller liknande texter i arbetet. Målet med kursen är att stärka deltagarna i sin roll som skribent. Du kommer att känna till vad som gör en rapport begriplig och läsvänlig samt hur du skriver sådan text. Du lär dig också att undvika vanliga misstag. Under två halvdagar går vi igenom effektiva arbetssätt och handfasta råd om språk, stilgrepp och textdisposition. Tips om finesser i Word och skrivhjälp på webben ingår också. Vi varvar teoripass och praktiska övningar med diskussioner utifrån deltagarnas erfarenheter. Du får även individuell återkoppling på en egen text.

Utbildare är Kristin Land, tvärvetenskaplig språkkonsult, skribent och utbildare med mångårig erfarenhet av utredningsarbete.

Sammankomster: 7 och 14 maj.

Vi startar vid minst 9 anmälda deltagare.

Senaste anmälningsdag 23 april.

Arrangemangsnummer: 905853

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.