Det går inte längre att anmäla sig till denna cirkel, kurs eller arrangemang.

Sök efter liknande eller meddela ditt intresse!

Kalmar

Skräckhistorier från Tornedalen - Teater Normalla

Teater Normalla bjuder på tornedalsk teatermystik baserat på noveller av Erik Kuoksus bok Skräckhistorier från Tornedalen till Ljus på kultur på Kalmar teater! Varmt välkomna till en spännande musikteater från norr!

Datum

2 november 2021

Dag

Tisdag

Tid

Kl 18:30 - 19:45

Plats

Kalmar teater

Larmtorget Kalmar

Pris

Kostnadsfritt

Kvällen bjuder på två pjäser med en kortare paus i mitten baserat på Erik Kouksus noveller med samma namn. Föreställningen är lämplig för 13 år och uppåt och vi erbjuder gratis inträde i samarbete med Kalmar kommun.

Teater Normalla har under 2020 repeterat föreställningen i samarbete med Tornedalsteatern och premiären gick av stapeln under minoritetsspråkfestivalen i Gällivare 2020. Gruppen har även gjort studiebesök hos Tornedalsteatern under repetitionerna för att få en ökad förståelse för de kulturella uttrycken och språken i regionen.

Teater Normalla är en amatörteatergrupp med bas i Kalmar där normkritik och allas lika värde genomsyrar allt från dialogövningar till föreställningar. Sedan starten 2017 är detta deras första större föreställning.

Föreställningen går att boka till skolor i södra Kalmar län, kontakta oss för mer information! Mer om projektet går att läsa här: https://www.minoritet.se/6337

Arrangemangsnummer: 869025

Kontaktperson