Just nu är det många förändringar i vårt utbud

På grund av pågående coronaepedemi ändras förutsättningarna för cirklar, kurser och evenemang. Just nu jobbar vi för fullt med att ställa om så mycket som möjligt till distansverksamhet. Vi ber om överseende med att informationen inte är helt uppdaterad. Ring eller mejla den person som är listad som kontaktperson för respektive cirkel, kurs eller evenemang om du har frågor. Du kan också mejla oss på info@sensus.se.

Tack!

KALMAR

Skräckhistorier från Tornedalen - premiärföreställning Kalmar

Datum

25 oktober 2020

Dag

Söndag

Tid

Kl 18:00 - 21:00

Pris

100 kr

I samarbete med Tornedalsteatern ger teatergruppen Normalla föreställningen Skräckhistorier från Tornedalen - baserad på hembygdnoveller skrivna av Erik Kuoksus. Föreställningen består av 4 noveller på vardera 30 minuter med en paus i mitten. Delar av dialogen är på minoritetsspråket meän kieli men publiken behöver inte vara orolig, det går utmärkt att förstå innehållet utan att kunna tala språket. Vi bjuder in till en premiärföreställning i Kalmar där biljettpriset är 100 kr för vuxna och 50 kr för de under 20 år. Intäkterna går till att finansiera gruppens deltagande i Minoritetsspråkfestivalen i Gällivare i september 2020.

Arrangemangsnummer: 864765

Kontaktperson

Vill du lära dig något nytt?

Spana in våra inspirerande kurser! Eller vill du kanske delta i ett evenemang? Oavsett vad du letar efter så hittar du hela vårt utbud här.